petek, marec 21, 2008

PETKI

Včasih je bil moj najljubši dan v tednu sreda. Takrat sem se rada tolažila, da je jutri že četrtek, potem pa samo še petek in vikend... To so bili še gimnazijski časi. Ko sem bila še bolj potrpežljiva, heh.

Zdaj imam najraje petke. Že v četrtek si spakiram stvari za domov (selim se kot pravi nomad skoraj vsak teden) in jih nesem v avto.

V petkova jutra se že po defoltu zbudim nasmejana (mora biti že res kaj huuudo narobe, da pozabim nasmešek med toplimi rjuhami). In motivacijski CD-ji odpadejo. Naštimam kakšnega groovy in se že na poti v službo na pol pripravim za domov.

In v službi je z vsako oddelano uro bolje. Ob štirih popoldne popokam še kompjuter in hajdi proti domu. Včasih z bratom študentkom, če seveda ostane do petka v Ljubljani.

Drugače pa jaz + red bull + coffe to go, obvezno tankanje v Lukovici in pol stotnije tovornjakov, namenjenih v isto smer.

photo: cdwaldi on flickr.com

photo: http://www.quitandinha.com/images/300red_bull_energy_drink.jpg

Ampak se ne dam. Ker vem, da bo čez uro in pol, dve, že vse v najlepšem redu. Moja rit parkirana v papasan v moji sobi, potovalka razpakirana, trebuh poln domače hrane in jaz z načrti za vikend.

Rada imam petke!

State of mind: guess what, I'm going home today...

Ni komentarjev: