sreda, december 19, 2007

V BISTVU...

...komaj čakam, da pobegnem domov. Na Koroško (ja, vem, zadnje cajte zvenim kot tahujši lokalpatriot, ampak tako pač je...). Tam imam vse, kar rabim. In tam ni tistega, kar mi v Ljubljani odvrača misli, jemlje motivacijo in me dela tako, da se ne poznam.

Kot da sem se v zadnjih štirinajstih dneh nekam izgubila. In tam ni fajn. Zato grem domov. V petek. Tam se poznam. Vem, kaj lahko pričakujem. Vem, kako bom odreagirala. In kako ne bom. Vem, kaj delam. In predvsem zakaj. In vem, da hočem biti samo takšna. Z bistrimi mislimi, čisto vestjo in zadovoljna sama s sabo in s tem kar delam.

Zadnje čase pa se kar naprej opravičujem (ali pa bi se vsaj morala?). Največkrat sicer sama sebi, ampak posledice mojega čudnega obnašanja potem čutijo tudi drugi. Ki jim ne bi bilo treba. Da jih potegne v nekakšen vrtinec čudnega in predvsem nepotrebnega dogajanja. In mojih komplikacij. Zato - enzelovelikmiježalzavse vsem, ki so se znašli v tem vrtincu. Jih je kar nekaj. In vejo. Da so to oni. In hvala za vse besede spodbude, tolažbe, smeha in prijetnih uric. Da sem se lahko pobrala in sestavila.

Spet bom jaz. V bistvu imam srečo. In v soboto bo vse drugače. Pekla bom piškote...

...in se imela fletno. Obljubim. Predvsem sebi.


State of mind: I won't waste my time placing blame (anymore)!

1 komentar:

Tody pravi ...

Kaj nej rečem ? :D

You go girl !! ;)