sreda, december 05, 2007

MIKLAVŽEVANJE

Evo, tri medice z Ano po službi, pa se mi gladko jebe za vse grde stvari, ki so me doletele. In razmišljam, da se bom, ali po hitrem postopku opogumila in spremenila par stvari (frizuro sem včeraj!), ali pa bom postala stalna odjemalka medice pri kakšnem stričku.

No, malo miklavžkovih nakupov, babjega čveka in prazničnega vzdušja, je mojo dobro voljo kar malo dvignilo iz minusa (sicer čisto čisto malo nad nulo, ampak vseeno).
No, nekaj so k temu pripomogli tudi novo mozaik ogledalo, mimo katerega sem prej dva tedna samo hodila, novi ravnalec las in knjiga Patricka Sueskinda, Poletje gospoda Sommerja (z mojega wishlista).

Tako me zdaj, poleg te, čakajo nakupčkane še ostale neprebrane knjige (večina s preteklega 23. knjižnega sejma) - Nebesa v robidah Nataše Kramberger, Ikarjev sen Srečka Kosovela, Skrivnost igralnih kart Josteina Gaarderja, pocestnica Benke Pulko in vse tri Roka Voda Kamen Branka Gradišnika. Še dobro, da sem si, pod vplivom grdih novic, od 24. do 31. decembra izborila dopust. Za branje, uživanje v toplih cimetovih vonjih mamine kuhinje in okrašenem domu, kofetkanje s prijatelji in razmišljanje o samih lepih stvareh. And that's a promise!

Danes pa samo še prižgem svečo na adventnem venčku, ugasnem računalnik, se zavijem v mehko odejo in vzamem prvo knjigo v roke. Fajn zame...

State of mind: brez veze vse je, razen sreče v nas....

3 komentarji:

Baki pravi ...

Draga Baki,

življenje je včasih do kurca, ti povem.

Te mam rada,

lp Baki

Barbara pravi ...

Baki,

like I don't know.

Ampak mam nov moto: Like I care?

hihihi

Te mam js tut, te pridem stisnit za vikend...

Lp,
Barbara

CresceNet pravi ...
Skrbnik spletnega dnevnika je odstranil ta komentar.