torek, avgust 14, 2007

ODGOVOR

(na objavo, ki mi je dal spet malo misliti. Čisto privat zadeva drugače ;) ).

Ne zaradi obveze in ne iz usmiljenja – SI dober človek. Ne glede na vse zablode, ki jih (trenutno) vidiš sam in jih mogoče malo opazijo tudi drugi (čisto mičkeno, nič strahu ;)). In ne glede na vse odločitve, ki si jih in jih še boš sprejel. Kolikor sem te imela priložnost spoznati v tem kratkem času, si oseba, za katero se mi zdi, da jo poznam že celo večnost. Ker sva se vedno lahko pogovarjala o vsem (no, skoraj, heh, ker jaz lažje napišem kot povem, a ne?). Od tebe sem se pravzaprav naučila veliko stvari, kar sem ti nazadnje tudi povedala. In s tabo sem se imela zmeraj fajn. Brez dvoma!

Odločitve pa prinašajo zmeraj dobro in malo manj dobro. Dobro zate, ker si se odločil tako, da je najbolje zate. Malo manj dobro za tiste, ki se s tabo mogoče ne strinjajo (na začetku). No regrets, pravim zdaj, ko malo več vem. Odločaš se v prvi vrsti zase, in ne za druge. Je pa res, da so posledično vključeni tudi ljudje okoli tebe. Ampak moraš vedeti, da so se tudi drugi kdaj tako odločali in da si bil ti tisti, ki ni bil zadovoljen. Sploh, ko pridemo do strtih src.

Cilji? Tudi o tem sva govorila, in še zmeraj pravim, da ni potrebe, da na poti do zastavljenih ciljev pozabiš na vse okoli sebe in se prenehaš imeti fajn. Ker, ko prideš na cilj, kar naenkrat zmanjka ljudi, ki bi se s tabo veselili doseženega. Je pa res, da je to čisto tvoja odločitev in da imaš najbrž zadosti dobre razloge, da si se tako odločil. In jaz verjamem, da si se sposoben s svetom spopasti sam. Samo ne pozabit na prijatelje in ljudi, ki so ti blizu. Ker je dobro vedeti, da lahko anytime pokličeš nekoga, ki ti bo ponudil ramo za jok ali pa se bo smejal s tabo in ušpičil kakšno traparijo. Ker je kava okusnejša, čokolada slajša in strmenje v zvezdnato nebo toplejše, če ga z nekom deliš. Pa saj to vse že veš, a ne?!

Veš, da ti želim vse najlepše, kamorkoli te zanese pot. Iskreno! Ne glede na vse... Pripravila ti bom pa (obljubljeni) CD, da boš na poti k svojim ciljem vsaj dobro glasbo poslušal.

P.S.: Dreamcatcher po mojem začenja delovat! Hvala! Pa farewell gift te še zmeraj čaka skupaj s Severnimi obzorji... Čeprav bo zdaj že welcome back gift ;)

State of mind: Nekdo zašepeta, da je čas, da sledimo svojim fantazijam." (Aleš Šteger: Berlin)

Fortune cookie je začel dopust brez mene.

Ni komentarjev: