sreda, junij 06, 2007

SKRIVNOSTNE SKRIVNOSTI

so ena čudna reč... je dobro, da imaš kakšno, takole za vsak slučaj. Ker nikoli ne veš, kdaj te preseneti... kdorkoli, karkoli, kjerkoli... pa se najde kakšen palček in ti reče, da če mu zaupaš svojo največjo skrivnost, ti bo dal ta veeeeeeeeeliko čokolado s celimi lešniki... In je kriza, če je nimaš kje blizu... Mislim, skrivnosti.

Obstaja pa ena fletna stran, kjer se objavljajo razglednice, na katere ljudje križem po svetu napišejo svoje skrivnosti - od želja, hrepenenj, strahov, priznanj, ponižanj... in jih pošljejo na naslov, objavljen na strani.

Čuda stvari, od res najbolj zakopanih skrivnosti, pa do takšnih, v katerih se takoj najdeš... Svašta.

Razmišljam, kakšna bi bila moja razglednica? In kaj bi pisalo na njej? Morda se mi čez dan utrne kakšna domislica... Who knows...

Aha, eno skrivnost imam pa res - tako za delit...

Imam spisek 6 oseb moškega spola (včasih jih je bilo sicer 5, pa se nisem mogla lih odločit), s katerimi bi, sej veste kaj (mečkala rjuhe, se šla orožne vaje :))...

1. Johnny Depp (nepreklico, po moje že nekje od 5. razreda),
2. Brad Pitt (joj, saj vem, tipično, ampak si ne morem (nočem?) pomagat),
3. Chris Martin (pevec skupine Coldplay, tako malo skrivnosten ;), amapak ima blond ženo, in itak ne bi mela šans),
4. Matthew McConaughey (brrrr, me kr strese, ko pomislim...),
5. Wenthworth Miller (jajks, čista lepota, a ne sestrca moja?),
6. Ryan Gosling (najboljši v filmu Notebook, njami).

Na seznamu je bil včasih tudi David Beckham, pa sem ugotovila, da bi moral biti med khmmm khmmm dogajanjem čisto tiho, ker če odpre usta, vse pokvari... ker pa ne vem, če bi mu uspelo biti tiho ob meni, hihihi, je na žalost, padel s seznama. Takle mamo, a ne. Sicer je pa še itak en kupček oseb, ki se drenjajo (zaenkrat še v mislih) v vrsti za vstop na seznam ;).

State of mind: ...precej nagajivo, hihihi...

Ni komentarjev: