ponedeljek, julij 02, 2007

Moji najljubši BLOGI

Osvežena verzija... tale post je drugače v okrnjeni izvedbi nastal lani oktobra enkrat...

IDEJA


Štirikratni falirani študent, nediscipliniran, težek za razumet... in zelo zadovoljen v življenju. Tako o sebi Kamenko Kesar. Jaz pa: smeha do solz, pa nekateri v bivši te sigurno pogrešamo...

IN HUMAN NEWS

Vrhunsko!!!

Fotke ni prava (ajde!), je sposojena z njegovega bloga (pardon!) so pa zato "stripčki" na strani fantastični... Kapo dol!

BERLIN, MESTO NA B

Blog Primoža Karnarja - Sončka, ki je na petmesečnem opravljanju strokovne prakse v Berlinu(čeprav ga imam malo na sumu, da je šel pod krinko preizkušat pivo, Nemke in na tečaj za najboljšega Balkanca v mestu na B).
Sonček, pošlji sliko, da te razkrinkamo!

http://berlinmestonab.blogspot.com/


DEFINICIJA NOROSTI


Maja je the right person, če želite, da vam kdo razloži definicijo norosti. Je prava cvetka poezije in utrganih domislic. Welcome!

SANSKRT


Blog skupine Sanskrt, ki prihaja s Koroške. Fantje so neverjetni, igrajo glasbo za dušo in pustijo, da imaš včasih tudi kakšno glasbeno željo.

OBEŠALNIK ZAMISLI


Blog prijatelja Tomaža Apohala, glasbenika, kreativca in bivšega cimra.

...PIECES OF ME...


Blog prijateljice Tine, pasje navdušenke, ki vsakokrat polepša dan, sploh s simpatičnimi slikicami, na katerih seveda prevladujeta njena kužka pasme Parson Russel Terrier.

DNEVNIK BEŽEČEGA NORCA

Neverjetno. Lahko bi bila tista druga polovica. Na vsak njegov post o izgubljeni ljubezni lahko z zaprtimi očmi napišem žensko perspektivo. Odgovor. Ker sem točno tista, ki je naredila točno to. Ampak ima vse razlago. Ki pa ni kar nekaj. V smislu potrebe po času in iskanju... I am actually a bit shocked... OMG!!!

Slikica zbežala? :)

HAD


Drugačen pač. :)

MOJČINA PESEM


Blog Mojce Mavec. Prisrčna, kot vedno.

CENTRIFUGA


Že ime je zanimivo. Do bloga sem se prekopala preko povezav na drugih blogih. Zabavno. Se nasmejem. In zamislim... :)

KAMEN V GLAVO


Prav fajn. Res! Tudi tega našla s klikanjem naokoli...

JONAS - ZAPISI


Ne potrebuje komentarja, a ne...

State of mind: ...and a cherry on the top (moja skrita žlehtnoba ;))...

5 komentarjev:

Tamara pravi ...

Opala. Hvala za tale kompliment. Ravno danes so me nekaj napadali anonimneži, ki se jim zdim agresivna, prepotentna in slaboumna, tako da je fino slišati tudi druga mnenja. Za ego pa to. ;)

Obilo veselje z blogom.

Dajana pravi ...

Hej!!! Daj pridi na Blogos! Saj vidiš, da tu nimaš nobenih komentarjev. Na Blogosu je postalo prav fletno! )))http://blog.siol.net/

Barbara pravi ...

dajana...

pa sej ne pišem zato, da bi kdo komentiral...

če pa kdo pusti kak odtis, pa toliko bolje...

Lep dan, Barbara

Tomaz pravi ...

Kako se nardi bold odtis? Jst bi rad na Barbarinem blogu pustil en orng odtis ... ODTIS (dokler se ne naučim tolk htmlja, da bom znal boldat)

:-)
Tomaž

Black Betty pravi ...

Oh, sedaj sem se pa rahlo raznežila. ;) Hvala Barbara!

Tomaz: uporabiš html .. recimo če hočeš da je beseda boldirana uporabi tle znakce "<>beseda<>" v prvega napišeš "b" v drugega pa "/b" .. vse brez narekovajev. Nato se bo beseda močno odtisnila. ;)

Drugače pa osnove html kode dobiš na temule linku.